Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

AA Digital Services Blog

Hoe pak je digitale marketing aan? Hoe kan je jouw bedrijf verzekeren van een continue groei? Wij willen jou graag helpen door het geven van enkele tips over de huidige mogelijkheden.

Boek een gratis gesprek met ons

Digitale Marketing In 2020. De Geheime Markt Succes Formule Die Bijna Niemand Gebruikt

Geschreven door

Aurelio De Pourcq

Geplaatst op

16/09/2020

Hier gaan we het hebben over hoe de online markt eigenlijk werkt en waar de meeste bedrijven in de fout gaan. 

Wat ik hier zal uitleggen, is van principe in bijna elke branche. Voor praktisch elk type service of product. Voor elk doelpubliek dat er bestaat.

Als we kijken naar uw online publiek. Is 3% rechtstreeks op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Ze zijn op zoek naar de services die u biedt, om iets te kopen of om actie te ondernemen. De 3% die iedereen wil...

17% van het online publiek, is op zoek naar informatie, bronnen, offertes, verschillende bedrijven. Maar, deze mensen zijn niet van plan om onmiddellijk een aankoop doen.

Dan hebben we 20% van het online publiek, dat weet dat ze een probleem hebben. Ze zijn op de hoogte van het probleem. Maar, deze mensen zijn eigenlijk niet actief op zoek naar een oplossing op de markt. Ze zijn niet overtuigd van de oplossing of ze zien het nut van de oplossing niet in.

Tot slot, hebben we nog het grootste deel van je publiek. 60% van uw doelgroep op de online markt. Deze mensen zijn niet bewust dat ze een probleem hebben, dus ook niet opzoek naar een oplossing. Deze mensen zijn eigenlijk niet van plan om een aankoop te doen (bij jou), omdat ze geen idee hebben van hun probleem.

Maar... Dit wil niet zeggen dat deze 97% geen aankoop zal doen!


Als je bij de juiste mensen op een doordachte manier een probleem kan aankaarten, kunnen deze personen de ideale kandidaat worden voor jouw bedrijf!


Als je daarna dé geniale oplossing kunt bieden die aansluit aan "hun vereisten”...


Een band en vertrouwen creëren....


Kijk, ik denk dat je begrijpt wat ik wil zeggen. Maar, toch gaan de meeste ondernemers hier in de fout. De meeste bedrijven vechten de advertentie strijd uit op de top van de berg, allemaal aan het vechten om het topje (die 3%).

En niet alleen dat, uiteindelijk tonen ze die advertenties aan de verkeerde mensen en stellen de de tools inefficiënt in waardoor ze veel geld verliezen aan "low value leads", leads die niets waard zijn omdat ze toch nooit zullen converteren. En als ik zeg nooit, dan bedoel ik echt nooit. Waarom geld verspillen eraan dan?

Elk publiek moet anders behandeld worden. Logisch toch? Maar, toch benaderen de meeste bedrijven de mensen online helemaal verkeerd. Zo gaat bijna elk bedrijf achter 100% van hun doelpubliek, terwijl hun advertenties eigenlijk enkel gefocust zijn op die 3% die weldegelijk interesse heeft...

Laten we eerlijk zijn. Het is overduidelijk toch? Als je de advertenties specifiek richt op die 3% van de markt, kan je niet verwachten dat de andere 97% interesse zal tonen…

Net alsof ik jou zou vragen om 10 000 euro te betalen voor "de beste services in de omgeving", zonder je eigenlijk weet waarom je mijn services zou nodig hebben of wat die services kunnen betekenen voor jou of jouw bedrijf...

Niemand heeft interesse in een “koop nu” of "gratis offerte" advertentie, als ze niet actief een oplossing willen. 

In de echte wereld is dit zo overduidelijk. Maar, waarom doen de meeste bedrijven dit dan online? In het dagelijkse leven ga je toch ook niet in het midden van een drukke straat in het rond schreeuwen "wij zijn de beste", "gratis offerte", "koop nu",... 

Als de mensen niet weten wie je bent en waar het over gaat, wat voor nut heeft het dan? Verwacht je dan echt dat deze mensen interesse zullen hebben voor jouw diensten of producten?

Het simpel, maar toch vergeten de meeste ondernemers dit. De meeste ondernemers gaan rechtstreeks voor het verkopen. Want, het nut van advertenties is toch verkopen?

Ja... Maar advertenties zijn slechts een stap van de sterke marketing strategie die jouw bedrijf nodig heeft in deze tijden. Tegenwoordig is marketing is niet verkopen. Het doel is natuurlijk wel om te verkopen!

Dus de conclusie van de markt-formule, is dat de de sleutel van online adverteren een sterke betrouwbare strategie is. Jouw ideale klant van onderaan de berg, helemaal naar de top dragen. Een stappenplan dat rekening houd met elke fase die jouw ideale klant moet doorlopen.

Focussen op het volledige publiek dat in aanmerking komt voor je bedrijf, niet enkel de 3% waar iedereen voor vecht. Maak het verschil met andere bedrijven, verwen en verleid je potentiële klanten. Bouw een relatie op.

Digitale marketing ís de toekomst, maar let op. Digitale marketing is niet meer zoals het enkele jaren geleden was. Een simpele advertentie doet niet de job. Er is veel meer nodig om een interessante ROI te verkrijgen via online marketing...

Het is niet simpel om iemand van onderaan de berg helemaal naar de top te dragen. Maar, de beloning die je ervoor krijgt is het meer dan waard.

Om dit voorspelbaar met succes te laten gebeuren, heb je een bewezen, efficiënt en schaalbaar 'systeem' nodig.

Een systeem waarmee je die potentiële klanten van helemaal onderaan de berg, stap voor stap naar de top kan dragen, verwennen en laten vallen voor jouw services of producten.

Een betrouwbare digitale partner dat alles doet voor jouw bedrijf en je progressie kan garanderen.

Een goede digitale partner, kan alles veranderen. De ideale digitale partner kan je bedrijf opwaarderen en helpen om je doelen te bereiken. Een creatief persoon en team dat meedenkt met jou en jouw bedrijf. 

Iemand die je visie over marketing zal veranderen. Iemand die jou de sleutel tot succes kan tonen.

Iemand die een 'systeem' heeft, om je bedrijf op te schalen. Iemand die een systeem heeft waarmee je jouw doelen kan realiseren. Waarmee je jouw bedrijf kan opschalen naar 5,6,7,8 figuren...

Als je zo iemand zoekt, dan heb ik misschien wel wat je nodig hebt. Ik heb hét systeem gecreëerd, waarmee je bedrijf kan verzekerd worden van een continue groei.

"AA+ Growth System", speciaal voor lokale ondernemers en bedrijven die zoeken naar verandering. Die hun doelen willen realiseren en op zoek zijn naar non-stop high value leads. Een schaalbaar systeem dat groeit met je bedrijf.

Het AA+ Growth System is onderverdeeld in 3 verschillende stappen. Planten -> Groeien & Voeden -> Oogsten.

De natuur werkt zoals dit, dus ook de mensen, ook de markt en ook jouw bedrijf. 

We planten een zaadje door je publiek bewust te maken van iets dat hun specifiek treft, we voeden het zaadje door dat publiek te verwennen en te helpen, we kweken interesse. We voeden en verwennen die personen met interesse (het boompje) en na enkele maanden groeit dit uit tot een mooie "geldboom".

Een stevige boom vol high-value leads, waar je letterlijk de klanten kan van plukken. Oogsten met een simpele actie.

Dit, is een beschrijving van mijn systeem. Ik heb het zaadje en de voeding die kan leiden tot die mooie productieve geldboom, waar je voorspelbaar klanten zal van kunnen oogsten. Een schaalbaar systeem dat samen met je bedrijf evolueert.

Het financiële succes in elk bedrijf komt wanneer de "vraag" consequent groter is dan het "aanbod".

Om dat te laten gebeuren, heb je een sterk, schaalbaar 'systeem' nodig, dat geautomatiseerd is voor het genereren van een voorspelbare regen aan hoog gekwalificeerde leads.

Met andere woorden, je moet een systeem hebben dat meer vraag creëert dan aanbod, waarmee jouw bedrijf kan verzekerd worden van een continue groei.

Een systeem dat voorspelbaar high-value leads zal genereren. Een lange termijn strategie, waarmee je bedrijf de markt kan gaan domineren... -> Het systeem dat ik heb gecreëerd voor lokale bedrijven.

Elke maand 5, 10, 30 of zelfs 50+ hoogwaardige droomklanten... 

(En het ontelbaar aantal nieuwe klanten die erbij komen dankzij de mond aan mond reclame door onze campagnes!)

Laten we de toekomst creëren, boek een gesprek met mij hier en ontdek de échte kracht van het internet.

Klik hier... En ik neem je mee naar de wereld van onbeperkte hoog gekwalificeerde leads. "De leads supermarkt"

Niet overtuigd of tevreden met de huidige situatie? Klik hier en ontdek mijn blogpost over groeien of blijven staan.

Op jouw succes!

Tot snel

Wilt U Ontdekken Hoe Onze Aanpak Uw Bedrijf Kan Positioneren Op De Markt?

Laten we een gratis strategiesessie houden om te zien hoe dit systeem bij uw bedrijf zou werken!

Boek een gratis gesprek

© 2020 AA Digital Services

Privacy Policy - Algemene Voorwaarden

Onze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Meer informatie kunt u vinden in ons Privacy Beleid. Door gebruik te maken van AA Digital Services geeft u aan dat u akkoord bent met onze Algemene Voorwaarden.